diumenge, 27 de febrer del 2011

Llengua castellana a moodle

Aquest curs estic utilitzant la plataforma MOODLE de forma habitual amb els alumnes de 2n de Batxillerat. Hi ha diversos apartats:
1. Teoria
2. Exercicis
3. Anàlisi de textos
4. Curiositats (aprofito per penjar-hi textos que trobo o fotos que m'agraden i crec que els poden resultar motivadors).

L'experiència funciona prou bé perquè ells saben que tenen un lloc on poder consultar els dubtes que els puguin sorgir i a més poden accedir a cenres de recursos on poder trobar activitats de reforç i d'ampliació d'allò que treballem a classe. D'altra banda, és un bon recurs perquè els exigeix posar en pràctica la competència d'autonomia personal on es dóna per suposat que hi ha alumnes que són usuaris regulars de la plataforma i d'altres que hi han entrat només quan no els quedava més remei perquè havien de realitzar alguna tasca.

Crec que moodle és un bon recurs perquè em permet enllaçar webs o penjar fitxers sense haver d'estar sempre imprimint i malbaratant paper. A més, ens permet l'accés a altres formats com els Power Point, vídeos, cançons...

Una altra virtut és que permet acumular recursos i tasques aprofitables per altres cursos i, fins i tot, en moments puntuals per altres grups.


1 comentari:

  1. Sí, realment el Moodle pot ser un banc de recursos infinit si està ben gestionat.
    Bona feina!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.